Με ποια ηπειρώτισσα ηθοποιό συναντήθηκε ο “Ιησούς από την Ναζαρέτ”;

Τον γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο του “Ιησού από τη Ναζαρέτ” στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι (που προβάλλεται κάθε χρόνο την Μεγάλη Εβδομάδα) και τώρα ήρθε στη χώρα μας.

Ο 71χρονος πια Ρόμπερτ Πάουελ βρίσκεται στην Κρήτη και θα πρωταγωνιστήσει στο ντοκιμαντέρ “Creta Divina” (Θεϊκή Κρήτη) του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Φώτη Κωνσταντινίδη. Εκεί μάλιστα είχε και μια απρόοπτη συνάντηση με μια Ελληνίδα ηθοποιό…

Ποια ήταν; Η Αρτινιά Σύλβια Δεληκούρα που βρέθηκε στο Ηράκλειο με την παράσταση Cavewoman που πρωταγωνιστεί και παρόλο που στην αρχή δεν κατάλαβε ποιος ήταν, αργότερα βρέθηκε κοντά του, τον γνώρισε και φωτογραφήθηκε μαζί του.

Ανέβασε μάλιστα και μια φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας το εξής: “Και απόψε η παράσταση στο Ηράκλειο είχε εκπλήξεις!!! Γυρίζω στο ξενοδοχείο, πηγαίνω στο εστιατόριο, κάθομαι με την παρέα μου και μου δίνουν την πληροφορία… Ξέρεις ποιος είναι αυτός ο κύριος;

Γυρίζω τον κοιτάζω αλλά δεν καταλαβαίνω… Νιώθω, όμως, ότι γνωρίζω καλά αυτά τα μάτια! Αυτό το βλέμμα που σε διαπερνά! Και ναι καταλαβαίνω… Ανοίγουν τα μάτια μου ακούγεται ένα ααα από το στόμα μου και τον χαζεύω! Τόσο ευγενικός, κάθεται με έναν φίλο του και τα λένε… τον ενοχλώ για μια φωτογραφία, μιλάμε λίγο! Ο “Ιησούς από την Ναζαρέτ” μεγάλωσα με αυτό το έργο το περίμενα κάθε Πάσχα και έρχονται μνήμες από τα παιδικά μου χρόνια, θυμάμαι την μουσική θυμάμαι αυτά τα μάτια! Ρόμπερτ Πάουελ!!! Τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια και για την ευγένεια του!!!”

tlife.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

GOSSIP

Υποψήφιος βουλευτής ετοιμάζει βαλίτσες για το Survivor 2; [εικόνα]

25/12/2017, 10:01 μμ

GOSSIP

Ποιά εκπομπή της πρωινής ζώνης είχε στο δυναμικό κοινό τηλεθέαση 0%

06/10/2017, 2:21 μμ

GOSSIP

Ο Κύριος στην μέση ποιος είναι ; ; ;

11/09/2015, 3:34 μμ

GOSSIP

Αγνώριστη η Έλενα Παπαρίζου-Δείτε φωτό από τις διακοπές της στην Πάργα

27/08/2015, 2:37 μμ

GOSSIP

ΠΡΕΒΕΖΑ: “Θανατηφόρο” μαύρισμα …

17/06/2015, 8:51 μμ

GOSSIP

“Απ’τα ψηλά στα …χαμηλά” ο Μάνθος Δέσκας!!!(photo)

26/05/2015, 8:16 μμ

GOSSIP

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πιο fit από ποτέ η Στέλλα Βαρτελάτου!

03/05/2015, 1:36 μμ

GOSSIP

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Ναόμι Κάμπελ

22/12/2012, 6:59 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites