Δευτέρα, 16/07/2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με τον ουραγό Α.Ο Γαλατά θα παίξει την Κυριακή ο Κ.Α.Ο.Π

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι στο Δ.Α.Κ. Πρέβεζας, τον Α.Ο. Γαλατά που βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου μας.

Παρά την βαθμολογική διαφορά των 2 ομάδων πρόκειται για πολύ σημαντικό παιχνίδι  καθώς η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει με νίκες στα 2 προσεχή παιχνίδια με Α.Ο. Γαλατά και Α.Ο. Λούρου ώστε να υποδεχθεί, χωρίς βαθμολογικές απώλειες, τον Λουριώτικο Α.Γ.Ο.  για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας σε ένα παιχνίδι όπου θα κριθεί η πρώτη θέση στον Δ’ όμιλο και φυσικά το πλεονέκτημα έδρας για την επόμενη φάση των playoff.

Επιπρόσθετα αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας του κυριακάτικου παιχνιδιού καθώς η ομάδα μας θα στερηθεί των υπηρεσιών δύο σημαντικών παιχτών, του Αποστόλη Σκαμνέλου και Παύλου Γκόπη λόγω τραυματισμών που αποκόμισαν από το παιχνίδι με τη Νικόπολη Β.
Θετικό για την ομάδα μας, η επιστροφή του Κώστα Κάρτσακλα μετά την ολοκλήρωση της τιμωρίας των 2 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο για να υποστηρίξουμε την προσπάθεια των παιχτών μας για καλό μπάσκετ και διάκριση στο πρωτάθλημα της Β’ Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ