ΠΡΕΒΕΖΑ: Για άνιση μεταχείριση από τους φορείς κάνουν λόγο οι σπουδαστές της ΑΕΝ

Για άνιση μεταχείριση από τους φορείς της Πρέβεζας κάνουν λόγο οι σπουδαστές της ΑΕΝ, ζητώντας την στήριξη και την συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας.
Η λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αλλά ακόμη περισσότερο η «προσέλκυση» του ενδιαφέροντος της τοπικής κοινωνίας αποτέλεσε για τους σπουδαστές της ΑΕΝ αφορμή για τη δημόσια διαμαρτυρία τους.Όπως τονίζουν οι σπουδαστές στην ανακοίνωσή τους, η σχολή λειτουργεί από το 1972 και σε αυτή φοιτούν κάθε χρόνο 400 έως 500 σπουδαστές και σπουδάστριες, οι οποίοι συμβάλλουν ουσιαστικά στην οικονομική ζωή της πόλης, ενώ αποδεικνύοντας και την κοινωνική τους ευαισθησία έχουν δημιουργήσει τράπεζα αίματος. Στον αντίποδα όλων αυτών τα παιδιά αναφέρουν με πικρία ότι η κοινωνία της Πρέβεζας τους αντιμετωπίζει με καχυποψία και δυσπιστία, εκφράζοντας και την πικρία τους για την καταφανή όπως υπογραμμίζουν απαξίωση των Αρχών της πόλης απέναντί τους. ΅Η μεταχείριση την οποία οι φορείς της Πρέβεζας επιφυλάσσουν στους σπουδαστές των ΤΕΙ (Ιδρύθηκαν το 1994) είναι άνιση σε σχέση με τη δική μας. Εκείνοι διαθέτουν τουλάχιστον αστική σύνδεση με το κέντρο της πόλης, κάτι για το οποίο εμείς παλεύουμε καιρό» συνεχίζουν στην ανακοίνωσή τους οι σπουδαστές τονίζοντας ότι εκείνο που χρειάζονται είναι η στήριξη και η συμπαράσταση και όχι καχυποψία και κατακραυγή. Το θέμα συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας όταν το έθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης o δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Νίτσας, ενώ ο δήμαρχος κ. Χρήστος Μπαΐλης ενημέρωσε το σώμα ότι ήδη έχει ζητήσει να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των σπουδαστών προκειμένου να βρεθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites