Πρώτη η Ήπειρος στην καθιέρωση και διάδοση του Ελληνικού Πρωϊνού Ηπείρου.

Εξαιρετική η παρουσία της Περιφέρειας στην έκθεση Horeca: Πρώτη η Ήπειρος στην καθιέρωση και διάδοση του Ελληνικού Πρωϊνού Ηπείρου.
Στράτος Ιωάννου: Όσοι δοκιμάζουν το Ελληνικό πρωϊνό Ηπείρου και την Ηπειρώτικη γαστρονομία τους μένει αξέχαστη.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του Ελληνικού πρωϊνού Ηπείρου στην 10η έκθεση HO.RE.CA 2015 που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 6-9 Φεβρουαρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.
Ιδιαιτέρως υψηλή ήταν η προσέλευση επισκεπτών στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, ενώ η Ηπειρώτικη γαστρονομία και το Ελληνικό πρωινό Ηπείρου κέρδισε τις εντυπώσεις. Στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, το οποίο λειτούργησε μέσα στο κεντρικό περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, παρουσιάστηκαν τα προϊόντα της Ηπείρου, οι εκατοντάδες επισκέπτες που ήρθαν γεύτηκαν παραδοσιακές Ηπειρώτικες συνταγές και ενημερώθηκαν τόσο για τα προϊόντα όσο και για τις ομορφιές της Ηπείρου.
Στόχος ήταν η ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου και της ιδιαιτερότητας των τοπικών μας προϊόντων και της τοπικής κουζίνας, φέρνοντας κοντά ξενοδόχους και τοπικούς παραγωγούς και επίσης η παρουσίαση και γνωριμία και εξοικείωση του κοινού με το ελληνικό Ηπειρώτικο πρωινό. Η Περιφέρεια Ηπείρου στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να ενισχύσει την Ηπειρώτικη παραγωγή, και να προσδώσει αναγνωρισιμότητα και προστιθέμενη αξία στα Ηπειρώτικα προϊόντα, συμβάλλοντας στην αύξηση της ζήτησης τους, έκανε αισθητή την παρουσία της, ως μία μάλιστα από τις επτά τιμώμενες Περιφέρειες.
Ο κ. Πίττας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ξ.Ε.Ε. και υπεύθυνος του προγράμματος Ελληνικό Πρωινό, ανέφερε ότι η Ήπειρος είναι η πρώτη περιφέρεια σε αριθμό πιστοποιήσεων ξενοδοχείων που έχουν υιοθετήσει επίσημα το Ελληνικό πρωϊνό της Ηπείρου, γεγονός που σημαίνει ότι οι προσπάθειες του Αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κ. Στράτου Ιωάννου έχουν αποτέλεσμα και η διάδοση του πρωϊνού προχωρά με γοργό ρυθμό.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites