O Μάνθος-Donald στηρίζει και φέτος την Νικόπολη!

 Την παρουσίαση του μεγάλου της χορηγού, έκανε η κυρία του Πρεβεζάνικου Μπάσκετ, Η Νικόπολη, το Σάββατο 25-10-2014, στον Φούρνο του Donald, στη Λεωφόρο

Ιωαννίνων στην Πρέβεζα. Μεγάλος Χορηγός της Νικόπολης, φυσικά o Donald, συνεργασία για την οποία τόσο ο Θεόδωρος Μυζίκος από την πλευρά του Σ.Κ. Νικόπολη, όσο και ο γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής μας, Μάνθος Δέσκας, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους! Μετά την παρουσίαση του Μεγάλου χορηγού της Νικόπολης, στο φούρνο του Donald, είχε δημιουργηθεί ένας υπέροχος μπουφές με εύγευστα και νόστιμα προϊόντα, όλα φυσικά παραγωγής… Donald!

“Ξεκινάμε μια νέα χρονιά, γεμάτη ελπίδες, προσπαθούμε για το καλύτερο και το βασικότερο είναι ότι δεν έχουμε κανένα άγχος, είμαστε χαλαροί σε όλα τα πρωταθλήματα και ότι βγει. Σ’ αυτή μας την προσπάθεια, ο Μάνθος είναι ο μοναδικός μεγάλος χορηγός. Είναι πολλά χρόνια μεγάλος χορηγός και συνεχίζει, να είναι! Σε δύσκολες εποχές, όλοι καταλαβαίνουμε σε τι εποχές ζούμε, ο Μάνθος στέκεται βασική δομή για την ομάδα, χωρίς τη βοήθειά του, δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, αυτή είναι η αλήθεια.” δήλωσε με νόημα ο Θόδωρος Μυζίκος. Από την πλευρά του, ο Μάνθος Δέσκας, τόνισε: “Ευχαριστώ πολύ και σένα Θόδωρε και τα παιδιά της ομάδας και όλους τους συνεργάτες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα και τη συνεργασία, πάμε πολύ καλά κι έχουμε στόχους εφικτούς γι’ αυτή τη χρονιά και αγώνες, ελπίζουμε να έχουμε μια αγωνιστική χρονιά. Ότι μπορώ να κάνω γι’ αυτή την ομάδα, θα το κάνω για να μπαίνουν τα παιδιά στα γήπεδα, με περισσότερη διάθεση!” Από την πλευρά τους οι Βασίλης Τέφας και Ζήσης Θωμάς, δήλωσαν: Βασίλης Τέφας: “Μια καινούργια ομάδα φέτος η Νικόπολη, θέλουμε να κάνουμε μια προσπάθεια να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να μας δει. Είναι από παίκτες γηγενείς Πρεβεζάνους. Θέλουμε να κάνουμε μια προσπάθεια, για να φέρουμε και φέτος σε υψηλό επίπεδο, την ομάδα. Στόχος είναι παιχνίδι με το παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να ανεβάζουμε το επίπεδο του μπάσκετ το οποίο θα παίζουμε κάθε φορά. Ότι καλύτερο έρθει, θα είναι καλύτερο για το σύλλογο και για τα νέα παιδιά που θα παίξουν.”

Ζήσης Θωμάς: “Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό, δεν υπάρχουν γκρίνιες, δεν υπάρχουν τσακωμοί, έχουμε και τον προπονητή, που μας φέρνει σε μια καλή ισορροπία και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά. Οι ομάδες όλες, έχουν ίδιο επίπεδο και όλα θα κριθούν από την προπόνηση και από τη δουλειά, που θα κάνει κάθε ομάδα.”

Η παρουσίαση ήταν λιτή, ήταν συντροφική, ήταν  σε ένα πολύ θετικό κλίμα, ανάμεσα στον επιχειρηματία Μάνθο Δέσκα και το Διοικητικό συμβούλιο, την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες της Νικόπολης κι αυτό είναι κάτι, που αξίζει να το επισημάνουμε!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites