SKODA Ξάνθη-ΑΕΚ 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό ανάμεσα στην Ξάνθη και την ΑΕΚ στα Πηγάδια. Πολλές δοκιμές από τους δυο προπονητές που χρησιμοποίησαν από δυο ενδεκάδες. Βραβεύτηκε πριν την έναρξη ο Μάνταλος, εκπληκτική ατμόσφαιρα από τους φίλους της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορία με την Ξάνθη να δίνει χώρο και να εκμεταλλεύεται τις αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν καθώς έφταναν μέχρι έξω από την περιοχή του Κυριακίδη ενώ δυο-τρία σουτ που επιχείρησαν από μακρινή απόσταση είτε κόντραραν, είτε πήγαν άουτ.

Στο 32′ η Ξάνθη βρήκε χώρο σε μια πολύ καλή αντεπίθεση με τον Βασιλακάκη να κλέβει την μπάλα να την σπάει στα δεξιά και να ακολουθεί την φάση με αποτέλεσμα να γίνεται πάλι αποδέκτης της αλλά το σουτ που έπιασε από το ύψος της περιοχής βρήκε στον Σαρρή και έφυγε σε κόρνερ. Στο 44′ ο Καπετάνος από κοντά ύστερα από σέντρα από τα δεξιά πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ανέστης μπλόκαρε.

Η ΑΕΚ άλλαξε όλη της την ενδεκάδα με την έναρξη του δεύτερου μέρους ενώ η Ξάνθη από την πλευρά της έκανε έξι αλλαγές. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο όπου μάλιστα είχαν και δοκάρι με τον Μπαρμπόζα ο οποίος με δυο μόλις προπονήσεις πέρασε στο ματς στο 67′ και στο 87′ είχε δοκάρι.
Οι παίκτες του Δέλλα απείλησαν για πρώτη φορά στο 55′ όταν το σουτ του Τσεβά από το ύψος του πέναλτ απομάκρυνε ο Κυριακίδης με το πόδι. Έντεκα λεπτά αργότερα ο Φαγέ ήταν αυτός που επιχείρησε το σουτ με τον Γούτα αυτή τη φορά να σταματάει την μπάλα.

Στο 69′ υπήρξε η πρώτη καλή στιγμή από πλευράς της Ξάνθης με τον Λουσέρο από μακριά να επιχειρεί το σουτ και την μπάλα να φεύγει έξω. Πέντε λεπτά αργότερα ο Νάκας έδωσε στον Μπέρτο αυτός έστρωσε στον Ολιβέιρα ο οποίος όμως ολιγώρησε και δεν μπόρεσε να σουτάρει και να απειλήσει.

Η ΑΕΚ απείλησε και πάλι στο 84′ όταν σε κόρνερ από τα δεξιά ο Φαγέ πήρε την κεφαλιά χωρίς όμως να απειλήσει τον τερματοφύλακα της Ξάνθης.

Στο 87′ είχαμε την καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι όταν ο Μπαρμπόσα έγινε κάτοχος της μπάλας από τα αριστερά και έξω από την περιοχή έπιασε έναν κεραυνό που βρήκε στο δοκάρι.

Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης (60′ Νάκας), Σολτάν (60′ Βέρτζος)ι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Καπετάνος, Φλίσκας, Πασχαλάκης, Γούτας, Λισγάρας, Ράνος.

ΑΕΚ (Α’ μέρος): Ανέστης, Αραβίδης, Ανάκογλου, Κολοβέτσιος, Μάνταλος, Μπακάκης, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Κορδέρο.

ΑΕΚ (Β’ μέρος): Βούρας, Γεωργέας, Τζανετόπουλος, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Γροντής, Φαγιέ, Ντούνης, Ζόριτς, Τσεβάς (67′ Μπαρμπόζα), Ντακόλ.

ΠΗΓΗ: www.sport24.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites