ΠΡΕΒΕΖΑ: Ευχαριστήρια και ευχές από το ΔΣ της ΣΕ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ.

Ως ΔΣ της ΣΕ ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας συγχαίρουμε τον πρωταθλητή αντρών Παππά Μιχαήλ του Συλλόγου Ιωαννιτών Σκακιστών και την πρωταθλήτρια γυναικών Κευσίκογλου Πετρούλα της ΣΕ ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας και τους ευχόμαστε καλά αποτελέσματα και στο Ανοικτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντρών-Γυναικών στο Βραχάτι.
Οφείλουμε, βεβαίως, να ευχαριστήσουμε θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό του Preveza City Hotel για την παραχώρηση του χώρου όπου διεξήχθησαν οι αγώνες του ανοικτού Ατομικού Πρωταθλήματος ΤΕΣΣΔΕ 2014 και για τις διευκολύνσεις και υπηρεσίες που παρείχαν όλο το τριήμερο 27-29 Ιουνίου σε εμάς ως συνδιοργανωτές και στους συμμετέχοντες αθλητές.
Ευχαριστούμε τον Αρχιδιαιτητή των αγώνων Σαμωνά Κωνσταντίνο και τον διαιτητή Καχριμάνη Νικόλαο για την πιστή εφαρμογή των κανόνων και την διατήρηση του ομαλού κλίματος κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Επίσης, ευχαριστούμε το Σύλλογο Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας για τη συνδρομή τους σε σκακιστικά ρολόγια που εξασφάλισαν την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Τέλος, ευχαριστούμε όλους και όλες που συμμετείχαν μαζικά στο πρωτάθλημα και με αυτό τον τρόπο έδωσαν ένα μήνυμα προόδου του σκακιού, ιδίως οι νέοι/νέες παίκτες/παίκτριες, εφήβους-έφηβες και παίδες-κορασίδες στους οποίος ανήκει το μέλλον. Τους ευχόμαστε να προοδεύουν διαρκώς και να έχουν καλά αποτελέσματα σε κάθε τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν.
Το ΔΣ της ΣΕ ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε Πρέβεζας

25/10/2020, 7:32 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τους Δωρητές του τίμησε ο Δήμος Πρέβεζας

25/10/2020, 6:36 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Με το “δεξί” στην Α2 ο Φιλαθλητικός – Νίκησε στην πρεμιέρα τον ΑΣ Αργώ Βόλου

24/10/2020, 11:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Φωτογραφική Ομάδας Φιλιππιάδας Κα.Δρώ : Την Τετάρτη τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης με τίτλο «Environment»

24/10/2020, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τάκης Παππάς : Δεν χρειάζεται να γινόμαστε ‘’ εισαγγελείς’’ επί παντός επιστητού

24/10/2020, 10:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη γυναίκα στην Πρέβεζα – Σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

24/10/2020, 10:24 μμ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ