Παρελθόν ο Τσακτάνης από τον Όλυμπο, λόγω απρεπούς συμπεριφοράς προς τον κόσμο της Πρέβεζας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιστορικού συνεδρίασε κι αποφάσισε, παρουσία Πανδή και Νέτη, την απομάκρυνση του κεντρικού αμυντικού, λόγω απρεπούς συμπεριφοράς, στον αγώνα της Πρέβεζας.

Πολύ μικρή αποδείχτηκε η θητεία του Γιώργου Τσακτάνη στον Όλυμπο!

Καθώς, ο γενειοφόρος στόπερ του Ιστορικού, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ του Ολύμπου, στην οποία παρέστησαν τόσο ο τεχνικός του σωματείου, Άκης Πανδής όσο κι ο προπονητής τερματοφυλάκων, Κώστας Νέτης…

Αιτία της απομάκρυνσης Τσακτάνη;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ολύμπου η “αδικαιολόγητη αποβολή, η εξύβριση με ανήθικες φράσεις στον διαιτητή, η απρεπής συμπεριφορά (άσεμνη χειρονομία) προς τον κόσμο της Πρέβεζας την ώρα της αποβολής”.

Επιπλέον, η διοίκηση του Ιστορικού ζητά συγνώμη για τη συμπεριφορά του τέως, πλέον, ποδοσφαιριστή του, από τους φιλάθλους της Πρέβεζας, και το διαιτητή της αναμέτρησης, ενώ παράλληλα ευχαριστεί τη διοίκηση της πρεβεζάνικης ομάδας για την φιλοξενία, αλλά και για την προσπάθειά της να συγκρατήσει τους οπαδούς του σωματείου της.

Η ανακοίνωση
Το Δ.Σ. της ομάδας σε συνεδρίαση του την Δευτέρα 11 Νοέμβρη 2013 με παρόντα τα επτά (Πίκουλας Σπύρος, Μονόπωλης Τάκης, Μαρτζούκος Σπύρος, Μέριανος Σπύρος, Κωνστάντης Κώστας, Παππάς Κώστας, Ρώσσης Τάσος) από και τα εννέα μέλη, παρόντες ακόμα, τον προπονητή της ομάδας κ. Ε. Πανδή και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Κ. Νέτη, αφού ενημερώθηκε για την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή Τσακτάνη Γιώργου στο παιγνίδι με την Πρέβεζα (αδικαιολόγητη αποβολή, εξύβριση με ανήθικες φράσεις στον διαιτητή, απρεπή συμπεριφορά – άσεμνη χειρονομία- προς τον κόσμο της Πρέβεζας την ώρα της αποβολής) αποφάσισε ομόφωνα να τον απομακρύνει από την ομάδα, αφού το ήθος και το ύφος της δικής μας ομάδας δεν επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές. Η απόφαση πάρθηκε παμψηφεί (ενημερώθηκαν και τα δυο απόντα μέλη του Δ.Σ., Γραμμένος Μιχάλης, Καφετζής Απόστολος) για την απομάκρυνση του Τσακτάνη και συντάχτηκαν με την παραπάνω απόφαση.

Παράλληλα το Δ.Σ. θέλει να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον κόσμο της Πρέβεζας για την αχαρακτήριστη συμπεριφορά του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γ. Τσακτάνη, μια συμπεριφορά που δεν υιοθετεί η ομάδα μας η οποία είναι μακριά από το ήθος και τα αθλητικά ιδεώδη που πρεσβεύουμε και μαχόμαστε να διδάξουμε στους 230 ενεργούς αθλητές των ομάδων μας, μια συμπεριφορά που δεν ανταποκρίνεται στον πολιτισμό του νησιού μας. Συγνώμη ζητάμε και από τον Αρτινό διαιτητή του αγώνος κ. Σταματελόπουλο, για την συμπεριφορά του Γ. Τσακτάνη και τα όσα του «έψαλλε» μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε (απόλυτα σωστή η απόφασή του).

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια το Δ.Σ. της ομάδας της Πρέβεζας και προσωπικά τον πρόεδρο τόσο για τη φιλοξενία, όσο και για την προσπάθεια να συγκρατήσουν τους δικαιολογημένα αγανακτισμένους φιλάθλους της ομάδας τους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα τύχουν της καλύτερης δυνατής φιλοξενίας στο ματς του Β΄ γύρου.
www.corfusports.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites