ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Κώστας Μπάρκας έβαλε στο ”τραπέζι” το θέμα της άπορης οικογένειας

Το θέμα που ταλαιπωρεί εδώ και καιρό μια πολύτεκνη άπορη οικογένεια που κινδυνεύει να ξεσπιτωθεί  και χρειάζεται προστασία, έβαλε στο τραπέζι της συνάντησης που είχε σήμερα με τον κ. Μπαϊλη ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας.
Μετά και την τελευταία πράξη του Δήμου Πρέβεζας να ζητήσει ενοίκιο 10.000 ευρώ από μια άπορη οικογένεια και μάλιστα μέσω της δικαστικής οδού, με κύριο στόχο αφού η οικογένεια αυτή είναι άπορη και εκ των πραγμάτων, δεν μπορεί να τα πληρώσει, να τους αναγκάσει να εγκαταλείψουν το σπίτι που έμεναν τόσα χρόνια, βάζοντας τους μάλιστα σε κίνδυνο αυτό το ποσό να βεβαιωθεί στην εφορία, με αποτέλεσμα να διώκονται μια ζωή ποινικά από το κεντρικό κράτος (μετά τα μέτρα της μνημονιακής κυβέρνησης) για χρέη στο δημόσιο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του mypreveza.gr o κ. Μπάρκας έθεσε μια σειρά προτάσεων στον κ. Μπαΐλη, ώστε να μην βρεθεί αυτή η οικογένεια ξεσπιτωμένη,  φαινόμενο που θα πολλαπλασιαστεί την επόμενη περίοδο, με μια κυβέρνηση που θα επιχειρήσει να βγάλει τα σπίτια των συμπολιτών μας στο σφυρί. Η ανατροπή των σχεδίων αυτών είναι μονόδρομος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο κ. Μπαΐλης δεσμεύτηκε ότι δεν θα απαιτήσει αυτό το ποσό από την οικογένεια και ότι δεν είναι πλέον στις προθέσεις του να τους αφήσει χωρίς σπίτι, ενώ θα προχωρήσει στις νόμιμες διαδικασίες ώστε η οικογένεια αυτή να τύχει καλύτερων συνθηκών διαβίωσης από τις σημερινές ανακαινίζοντας τον επάνω όροφο και βάζοντας τους να μείνουν εκεί, ξανασυνδέοντας το ρολόι της ΔΕΗ. Ωστόσο πριν καλά, καλά ολοκληρωθεί η συνάντηση, άνθρωπος της δημοτικής αρχής έσπευσε να χτυπήσει την πόρτα της οικογένειας και να τους ανησυχήσει, μεταφέροντας τους τα νέα δεδομένα, δίχως ωστόσο να υπάρχει επίσημη ενημέρωση ή  κάποια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που να κατοχυρώνει και τυπικά πλέον την οικογένεια. Μένει να δούμε αν ο κ. Μπαΐλης θα έρθει σε επαφή με το Δικηγόρο της Οικογένειας και θα  κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του, σταματώντας αυτή την απάνθρωπη πολιτική που έσυρε αυτή την οικογένεια για μήνες στις δικαστικές αίθουσες  . . .Εν αναμονή του επόμενου δημοτικού συμβουλίου λοιπόν.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites