Ο Κώστας Μπάρκας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Πρέβεζας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Πρέβεζας, συνάντηση του Κώστα Μπάρκα, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ νομού Πρέβεζας, με το δήμαρχο κ. Μπαΐλη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση μιας σειράς σημαντικών ζητημάτων που αφορούν τη κοινωνία της πόλης μας, στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα και ο λαός από τη βάρβαρη πολιτική των μνημονίων.

Συγκεκριμένα, από τη μεριά του Κώστα Μπάρκα τέθηκε καταρχήν το ζήτημα της λαϊκής αγοράς, ώστε να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της, σε όφελος τόσο των παραγωγών όσο και των πολιτών, αλλά και η προστασία του εισοδήματος της λαϊκής οικογένειας από τις ληστρικές τιμές των αγροτικών προϊόντων.

Στη συνέχεια, συζητήθηκε το ζήτημα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα με μια οικογένεια της πόλης μας που κινδυνεύει να ξεσπιτωθεί  και χρειάζεται προστασία. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που θα πολλαπλασιαστεί την επόμενη περίοδο, με μια κυβέρνηση που θα επιχειρήσει να βγάλει τα σπίτια των συμπολιτών μας στο σφυρί. Η ανατροπή των σχεδίων αυτών είναι μονόδρομος.

Από τη μεριά του, ο Κώστας Μπάρκας δεσμεύεται ότι θα κάνει οτιδήποτε είναι δυνατόν για να στηρίξει και να αναδείξει τα προβλήματα των συμπολιτών μας, στις βάρβαρες σημερινές συνθήκες. Πρέπει όμως να γίνει κατανοητό από όλους, ότι χωρίς μια γενικότερη πολιτική διέξοδο και την κυβέρνηση της Αριστεράς, μέσα στα πλαίσια των μνημονίων και της καλλικρατικής διάρθρωσης των δήμων, τα προβλήματα θα οξύνονται καθημερινά, τα αδιέξοδα θα πληθαίνουν.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites