Το σύνθημα εδόθη .. «ΠΡΕΒΕΖΑ» ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

Οι επαγγελματίες τουρισμού της Πρέβεζας ήταν εκεί για να προβάλουν τη φιλοξενία, τον πολιτισμό, τη γνώση της παράδοσης και την ιστορία της πόλης μας..

Η ένωση Ξενοδόχων Ν.Πρέβεζας η Ομοσπονδία ενοικιαζομένων δωματίων, ο Σύλλογος εστίασης και συναφών επαγγελμάτων, ο Σύλλογος εμποροεπαγγελματιών του Ιστορικού κέντρου, οι γευσιγνώστες (Μίθαικος) και πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες  του εναλλακτικού τουρισμού  δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και μας ενημέρωσαν ότι έπεται και συνέχεια…
Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε από Tour Operators και Τουριστικά Γραφεία της Διεθνούς και Εσωτερικής Τουριστικής αγοράς με τους οποίους πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένες   συναντήσεις την Πέμπτη 21/11/2013 & την Παρασκευή 22/11/2013.
Οι επαγγελματίες τουρισμού της Πρέβεζας καινοτόμησαν παρουσιάζοντας ένα συλλογικό προϊόν στους Tour Operators, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αποκομίζοντας θετικά σχόλια για το μέλλον της περιοχής. Στα πλαίσια αυτού, στοιχεία επικοινωνίας όλων των επαφών που έγιναν στην έκθεση, θα προωθηθούν σε όλους τους ενδιαφερόμενους μέσω τον Προέδρων των αντίστοιχων Ενώσεων και Συλλόγων.
             Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια, Συλλόγους και ελεύθερους επαγγελματίες.
             Για το φωτογραφικό υλικό και την επεξεργασία τους κυρίους Χρήστο & Άλκη  Γιωτόπουλο, τον κ. Καράμπελα Νίκο, τον κ.Καλλέτζη Κώστα και τον κ.Νικολαϊδη Γιάννη για το οπτικοακουστικό υλικό, την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας  για το φωτογραφικό υλικό, τον κ.Κυριακίδη Αναστάσιο «ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ Α.Ε. » για τα προϊόντα του, την κ.Φρειδερίκη Γκούμα για το υπέροχο αυγοτάραχο, τον κ.Τσουμελέκα Γιώργο για το εξαιρετικό γαύρο μαρινάτο, τον κ.Κωνσταντινίδη Κώστα για τον εξοπλισμό του περιπτέρου , τους Αφοι Στύλου για τα φυτά του περιπτέρου, τον κ.Κατάτση για την υπέροχη γραβιέρα του, την  Βιομηχανία γάλακτος Ηπείρου του κ.Καράλη για τη ποικιλία τυριών, τον κ.Μπόκια Θεόδωρο (ELI) για τις ποικιλίες τυποποιημένης ελιάς, το κ.Michele Torre για τα όστρακα ,τους κ.Αφοι Καλδάνη για το εξαιρετικό μέλι, την Αρχαιολογική Υπηρεσία και την κ.Μερκούρη για το οπτικοακουστικό αλλά και έντυπο υλικό, τον κ.Χασκή για την μεταφορά των προϊόντων , την κ.Ρούμπου Άννα για το τοπικό ούζο , τον κ.Κακιούζη Μπάμπη για το τσίπουρο, τα Supermarket Σφρίτζερη και Γαλανού, τον κ.Τσόκα Παναγιώτη για τις εκτυπώσεις, τους κ.Καρασαβόγλου Γεώργιο και Λάκη για τη προσφορά του  καφέ, την κ.Μερκούρη Μαρία για τα αναμνηστικά δώρα των επισκεπτών, τους κυρίους Κονάκη Στέφανο και Ανδρέα για το εξαιρετικό αγουρέλαιο και πάστες ελιάς, τον κ.Κατζιώτη Γεώργιο για τα εσπεριδοειδή που μας προσέφερε, τον κ.Γείτονα Βαγγέλη για τα παστά χέλια, τον κ.Σπυράκο Δημήτρη με τα αρτοποιεία για την συνδρομή του με προϊόντα, τον κ.Πανταζή Σταύρο για την εξαιρετική λαδόπιτα, τον κ.Φυσέκη Κώστα για τη διάθεση του 9 θέσιου TAXI.
           Να ευχαριστήσουμε για την έμψυχη υποστήριξη την κ.Τζίμα Ειρήνη (Ionian Breeze), την κ. Λέκκα Βενετία (Eco Turism Αϊ – Σώστης), την κ.Τζένη Μπάρκα (Πιστοποιημένη Ξεναγός) που έδωσαν ζωντάνια και φρεσκάδα στο περίπτερο της Πρέβεζας. Επίσης να ευχαριστήσουμε για την οικονομική υποστήριξη τον Οδοντιατρικό Σύλλογο, τον κ.Φίλο Ιωάννη, τον κ.Δέσκα Ματθαίο (DONALD), τον Δικηγόρο κ.Γιάπρο Βασίλη, τους επιχειρηματίες κ.Τέφα Ηλία και Γιάννη (CLEOPATRA MARINA), τον κ.Τσιλιγκίρη Γεώργιο (IONION MARINA), τον κ.Σπυράκο Δημήτρη(Αρτοποιείο), τον κ.Γκέλλη Νίκο (MANGO),  τον κ. Αδάμη Γιάννη (AROMA CAFÉ & DOLCE), τον κ.Κολιό Δημήτριο (ΑΠΑΓΚΙΟ ).
Ζητούμε συγγνώμη εάν δεν αναφέρθηκε κάποιος χορηγός. Θα χαρούμε την επόμενη φορά να συμμετάσχουν ακόμα περισσότεροι ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί.
            Το περίπτερο επισκέφτηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ.Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Μπαίλης, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ.Γιαμάς Ιωάννης,  ο Δήμαρχος Πάργας Αθανάσιος Λιόλιος, ο Δήμαρχος Ζηρού Δημήτρης Γιολδάσης, ο Δήμαρχος Λέσβου Βουνάτσος Δημήτριος, ο Δήμαρχος Λάρισας Τζανακούλης Κων/νος και πολλοί άλλοι.
             Στο περίπτερο πέρασαν αρκετοί δημοσιογράφοι όπου αποτύπωσαν βιντεοσκοπώντας αλλά και φωτογραφίζοντας τη καλοστημένη και επιβλητική γωνιά της Πρέβεζας όπου δοθήκαν και συνεντεύξεις για να προωθηθούν και σε άλλους νομούς με τα τηλεοπτικά τοπικά κανάλια τη τουριστική δράση της περιοχής. Στόχος όλων των επιχειρηματιών του τουριστικού κλάδου είναι η δυναμική προβολή και παρουσία σε κάθε τουριστικό δρώμενο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού όπου θα υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο αποτέλεσμα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites