ΠΡΕΒΕΖΑ: Σαν να μην πέρασε μια μέρα. . .

Μοιάζει σαν να πραγματοποιήθηκε χθες…Στην εικόνα του mypreveza.gr απ εικονίζεται όχι πολύ καθαρά η αφίσα που ανήρτησαν οι διοργανωτές της συναυλίας του Νίκου Βερτη στα Γιάννενα.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 21 Ιουνίου 2013, πέρασε σχεδόν 1, 5 μήνας και όμως η αφίσα παραμένει κρεμασμένη ως έχει … σαν να ήταν χθες! Έπειδη μας αρέσει η αντικειμενικότητα και να λέμε τα πράγματα με ειλικρίνεια ο μόνος που δεν ευθύνεται για αυτή την κατάσταση είναι ο Δήμος. Υπάρχει αυστηρό νομικό πλαίσιο όσον αφορά την αφισοκόλληση όχι για την πόλη της Πρέβεζας αλλά για όλη την Ελλάδα πράγμα που δίνει την δυνατότητα στις δικαστικές αρχές να παρεμβουν αυτεπαγγελτα. Το θέμα όμως δεν είναι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο καθώς βιώνουμε περίοδο κρίσης και η κάθε επιχείρηση ή ο κάθε συλλογος θέλει να διαφημίσει με κάθε τρόπο την εκδήλωση του και αυτό είναι απολύτως θεμιτό.  Τι γίνεται όμως όταν πραγματοποιηθουν οι εκδηλώσεις και κάνεις απο τους διοργανωτές συναυλιών, ημερίδων κτλ δεν μπαίνουν καν στο κόπο όπως με τον ίδιο τρόπο που κόλλησαν η κρέμασαν τις αφίσες, με τον ίδιο τρόπο να κάνουν και το αντίστροφο; Για να μην ειμαστε βέβαια άδικοι υπάρχει μόνο ένας πολυ επιτυχημένος επιχειρηματιας της περιοχής που τις μαζεύει αφού πραγματοποιηθουν οι εκδηλώσεις του στο beach bar που είναι ιδιοκτητης. Οι υπόλοιποι προφανώς διακατεχονται απο το σύνδρομο του Χριστουγεννιατικου Δένδρου που μέσα στη  τρελή χαρά περιμένουμε πως και πως να ερθει η μερα που θα το στολισουμε,  αλλά όταν έρθει η ώρα για το ξεστολισμα. . . Αυτό συμβαίνει και με τις αφίσες. . . Με μεγάλη χαρά “στολίζουν” την Πρέβεζα όταν όμως φτάσει η ώρα για το ξεστολισμα! Το θέμα λοιπόν δεν είναι του Δήμου αλλά ειναι θέμα παιδείας και πολιτισμού . . . εκείνων που τις τοποθετούν! ! ! Τέλος η αφισοκόλληση δεν εχει να κάνει μόνο με την αισθητική αλλά και με την ασφάλεια των οδηγών αφού στις περισσότερες των περιπτώσεων οι αφίσες οχι μόνο αποσπούν την προσοχή αλλά μειώνουν και την ορατότητα στο δρόμο. 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites