ΠΡΕΒΕΖΑ: Στα δύο το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων- Ρινγκ το εργατικό κέντρο [ΒΙΝΤΕΟ]

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση στο εργατικό κέντρο είχε χθες στις 8:00 μ.μ το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων του Νομού Πρέβεζας.
Ωστόσο το κλίμα από την αρχή ήταν τεταμένο. Αρχικά υπήρξε γκρίνια σχετικά με την διαδικασία που ακολουθήθηκε στην αρχή ώστε να πιστοποιηθεί αν όλοι όσοι ήταν στην συνέλευση ανήκαν στον κλάδο των ιδιωτικών υπαλλήλων με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του σωματείου να μην νομιμοποιήσει την συνέλευση και να αποχωρήσει από αυτή. Η συνέλευση συνέχισε με την διαδικασία εκλογής εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές νέου Δ.Σ του σωματείου. Στο τραπέζι έπεσαν δυο προτάσεις αυτή της ΔΑΣ η οποία πρόσκειται στο Κ.Κ.Ε και η οποία θέλησε η εφορευτική επιτροπή να αποτελείται μόνο από μέλη της δικής της παράταξης και αυτή της αγωνιστικής παρέμβασης με την σύμφωνη γνώμη της ΠΑΣΚΕ, η εφορευτική επιτροπή να αποτελείται από ένα άτομο της κάθε παράταξης πράγμα που είναι και πιο δίκαιο. Τελικά τα μέλη της ΔΑΣ ήταν περισσότερα με αποτέλεσμα να υπερισχύσει η δική τους πρόταση. Τότε ήταν που άναψαν κυριολεκτικά τα αίματα με τις υπόλοιπες παρατάξεις να αποχωρούν και να υπάρχει έντονος διαπληκτισμός. Τα μέλη των άλλων παρατάξεων κατηγόρησαν την ΔΑΣ για αντιδημοκρατική στάση και προειδοποίησαν ότι θα καταγγείλουν την διαδικασία.Παρότι δεχθήκαμε απειλές από ένα μέλος της ΔΑΣ να μην αναρτήσουμε το βίντεο σεβόμαστε απόλυτα και δημοκρατικά την άποψη μελών της Αγωνιστικής Παρέμβασης οι οποίοι μας ζήτησαν να το ανεβάσουμε και δεν αποκρύπτουμε σε καμία περίπτωση το περιστατικό το οποίο έγινε σε ανοιχτή Γενική Συνέλευση.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites