Πέμπτη, 19/07/2018

Περίπατος στην περιπέτεια αποκάλυψης της Αρχαίας Νικόπολης στο Megaron Plus

Το Megaron Plus θα φιλοξενήσει ομιλία του αρχαιολόγου και Προέδρου της Επιστημονικής Επιτροπής για την ανάδειξη των μνημείων της Νικόπολης, Κώστα Ζάχο, σήμερα Πέμπτη στις 7 το απόγευμα.
Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με το σωματείο πολιτών για τα αρχαία θέατρα «Διάζωμα» και θα παραστεί και ο αντιπεριφειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου αφού αναμφίβολα πρόκειται για μεγάλη τιμή για την Πρέβεζα. Γι αυτό το σπουδαίο κέντρο, θέατρο μιας πολύ ταραγμένης αρχαιότητας, θα μιλήσει Κώστας Ζάχος, ο οποίος τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, με ένα πολυσύνθετο πρόγραμμα, αποκαλύπτει και αναδεικνύει, με τους συνεργάτες του, τα συναρπαστικά μνημεία της Νικόπολης και παραδίδει σιγά-σιγά στο κοινό την μεγαλύτερη αρχαία πόλη της Ελλάδας. Τη διάλεξη θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Σωματείου Διάζωμα, Σταύρος Μπένος.
Ο κ. Ζάχος μέσα από την ομιλία του θα επιχειρήσει έναν περίπατο στην περιπέτεια της αποκάλυψης ενός συγκλονιστικού τόπου, δημιούργημα του Οκταβιανού Αυγούστου για τη νίκη του κατά του Μάρκου Αντωνίου και της Κλεοπάτρας
Δημοτική Ραδιοφωνία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ