ΠOE OTA: Στους δρόμους αν κόψουν έστω και 1€ επιπλέον σε εργαζόμενο [BINTEO]

Σε  αγωνιστική ετοιμότητα κάλεσαν τους συναδέλφους τους και όλους τους εργαζόμενους ο  γενικός  γραμματέας της ΠΟΕ ΟΤΑ Γιάννης Τσούνης
και το μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Βασίλης Γκιτάκος οι οποίοι χθες βρέθηκαν στην  Πρέβεζα, μιλώντας στους εκπροσώπους  των Συλλόγων  των Νομών Πρέβεζας, Ιωαννίνων, Άρτας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας και Λευκάδος. Ο γενικός γραμματέας της ΠΟΕ ΟΤΑ  Γιάννης Τσούνης επεσήμανε τους αγώνες που   έδωσαν το τελευταίο διάστημα οι εργαζόμενοι στον  χώρο της Αυτοδιοίκησης, «μπλοκάροντας» τα  σχέδια της κυβέρνησης για διαθεσιμότητα, σημειώνοντας ωστόσο ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει αφού υπάρχουν προγραμματισμένες άλλες 25 χιλιάδες διαθεσιμότητες-απολύσεις. Ο Γιάννης Τσούνης ενημέρωσε  τους συνδικαλιστές και για την πρόσφατη συνάντηση της ΠΟΕ-OΤΑ με τον Υπουργό Εσωτερικών Ευρυπίδη Στυλιανίδη όπου κυριάρχησε το θέμα της  επικείμενης αξιολόγησης.Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ.Στυλιανίδης η αξιολόγηση θα ξεκινήσει από  το επίπεδο των δομών  και θα προχωρήσει σε τμήματα και υπηρεσίες ωστόσο δεν θα είναι προσωπική για κάθε υπάλληλο. Οι συνδικαλιστες εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους και  για   την έλλειψη προσωπικού που ήδη αντιμετωπίζουν οι ΟΤΑ λόγω της απαγόρευσης προσλήψεων και των αθρόων συνταξιοδοτησεων Χαρακτηριστικό είναι ότι  ενώ το 2009 καταγράφοντας 400 αιτήσεις συνταξιοδότησης τον  χρόνο, φέτος  φτάνουν τις 400 τον μήνα! Καταλήγοντας  ο  κ.Τσούνης  παρότρυνε τους εργαζόμενους να κάνουν  συμμαχίες και να προβούν σε κοινούς αγώνες, ενώνοντας τις δυνάμεις τους  και παλεύοντας για τα δικαιώματα τους.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites