Στην Πρέβεζα κλιμάκιο της Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων για την καταγραφή των ζημιών

Στην Πρέβεζα βρίσκεται από χθες  (Tετάρτη)  κλιμάκιο της  Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων  προκειμένου  να επισκεφθεί τα σημεία του Δήμου που έχουν υποστεί ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.

Το κλιμάκιο  συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη από τον οποίο ενημερώθηκε για τα προβλήματα που  δημιουργήθηκαν  και αφορούν σοβαρές  κατολισθήσεις και καθιζήσεις δρόμων  σε όλο το εύρος του Δήμου  αλλά και ρωγμές σε κατοικία στην Κρυοπηγή και στον οικισμό της Λυγιάς.
Χθες   πτώσεις  βράχων απέκλεισαν τον δρόμο που συνδέει την παραλία Αρτολίθια  με τον οικισμό της Καστροσυκιάς  ενώ  πολλά είναι τα προβλήματα στην οδοποιία της ευρύτερης περιοχής.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου Παντελή Μπαρτζώκα και  τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κρυοπηγής Νϊκο Ντόμαρη επισκέφθηκαν  την κατοικία που  έχει κριθεί ακατάλληλη  και συνομίλησαν με τους ιδιοκτήτες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, ενημερώνοντάς τους παράλληλα για τις ενέργειες που έχει κάνει ο Δήμος για την προσωρινή μεταστέγασή τους έως  ότου βρεθεί  μια οριστική λύση .
Ο κ.Μπαϊλης  βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα Υπουργεία Εσωτερικών και Ανάπτυξης προκειμένου να εγκριθεί  το συντομότερο δυνατό η  χρηματοδότηση που έχει ζητήσει ο Δήμος  για την άμεση κάλυψη των αναγκών  που έχουν δημιουργηθεί στην  πρώην Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου, στον Μύτικα , στην 8η επαρχιακή οδό  και σε εσωτερική οδοποιία της Δημοτικής Ενότητας Λουρου καθώς και σε   αρκετά  ακόμη σημεία του Δήμου.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites